Изкупуване на стъкло – Варна

You are here: Home / Изкупуване на стъкло – Варна

izkupuvane-staklo varna

izkupuvane-staklo

Изкупуване на стъклен амбалаж

Стъклен амбалаж – цена:
От 0,02лв до 0,04лв

Видове стъкло, които изкупуваме:
всякакви буркани и бутилки натрошени или цели

Киров Скрап е пункт за вторични суровини във Варна, който изкупува всякакъв вид стъклен амбалаж. Стъкло лесно се превръща в нови стъклени буркани и бутилки. То не се износва и може да бъде рециклирано отново и отново много пъти.

Ако разполагате с излишни стъклени отпадъци, не се колебайте – свържете се с Киров Скрап още сега за изкупуване на стъклен амбалаж във Варна на добри цени.

КАК СЕ РЕЦИКЛИРА СТЪКЛО?

Първо стъклото се измива, за да се премахнат етикетите. След това се отстраняват металните капачки. Стъклото се натрошава. Полученият продукт се нарича трошки. Трошките се смесват с пясък, варовик и натриев карбонат и се стапят в пещ. Стопеното стъкло изтича по улеи. Това стъкло се нарича шихта. Шихтата се разделя на порции според теглото, необходимо за производството на нови изделия. Полсе то се раздува в съответните форми.

ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ?

Стъклото се рециклира до 1900 пъти. Една рециклирана стъклена бутилка спестява енергия за 4 часа осветление с 70 ватова крушка. С енергията която се спестява от рециклирането на една стъклена бутилка, може да се гледа телевизия до 20 минути.

Call Now ButtonОбадете се сега