Почистване на мазета – Варна

You are here: Home / Почистване на мазета – Варна

ПРЕДИ почистването

pochistvane-na-mazeta
varna-pochistvane-na-mazeta

СЛЕД почистването

pochistvane-mazeta-tavani-varna

Почистване на мазета – Варна

Почистването на мази и тавански помещения не винаги е лека задача, а в повечето случаи и е много времеемка. Особено ако като повечето хора и вие не сте го правили от години. В мазетата и таваните съхраняваме всевъзможни неща, които може някой ден да ни потрябват. Дали това ще се случи, не е много ясно, но сигурното е едно – всички тези стари вещи заемат място, място, което бихме могли да използваме по по-добър начин. Решавате да разчистите мазето или тавана, но разбирате, че нещата, които съхранявате там са доста обемни, тежки и не е по силите ви сами да ги изнесете от там. Да не говорим, че обикновено в тези помещения е влажно, прашно, мръсно, а и опасността да се нараните не е малка също. Като цяло не е нещо, с което бихме желали да си запълните свободното време. Ако все пак сте решили да почистите вашето мазе или таван, идва и следващият проблем – какво да правите с всички тези непотребни вещи? Повечето от тях не можете просто да изхвърлите на боклука, защото не са битов отпадък и може да получите солена глоба. А за извозване на стари мебели и за извозване на отпадъци ви трябва и по-голям автомобил или бус, в който да ги натоварите. Ако всичко това е непосилно за вас, на помощ идваме ние – Киров Скрап!

Ние сме пункт за вторични суровини във Варна, който предлага почистване на мазета, тавани, дворове. Освен, че ще разчистим вашето мазе или таван, ние ще изнесем и непотребните вещи и ще се погрижим те да бъдат изхвърлени на подходящото за тях място или ще бъдат рециклирани. Предлагаме бързо и качествено изнасяне, извозване и изхвърляне на боклуци и стари вещи от тавани, почистване на мазета във Варна, Аксаково, Аспарухово, Виница и областта.

Почистване на мазета Варна – цена

Цената за услугата зависи от големината на самото помещение, както и от това колко вещи има в него и каква част от тях могат да бъдат рециклирани. За да получите вашата индивидуална оферта сега е по-лесно от всякога! Може да насрочим безплатен оглед в удобно за вас време или може да попълните контактната форма на сайта ни и да прикачите снимки на вашето мазе, таван или двор – това е достатъчно, за да ви дадем цена!

Предлаганите от нас изнасяне, извозване и изхвърляне на вещите от избата/мазата, почистване на мазета и тавани Варна, са на конкуренти цени. Работим бързо и коректно – убедете се сами! Ние ще се погрижим за ненужните вещи и отпадъци от мази, гаражи, тавани, апартаменти, вили, междуетажни пространства като извозим строителните, дървените, книжните, битовите и др. отпадьци оттам. Ще почистим, извозим и изхвърлим стара покъщнина, мебели, излязли от употреба електроуреди, стара дограма и др ненужни вещи. Киров Скрап осигурява рабоници и транспорт в рамките на града и околностите за най-доброто почистване на мазета във Варна.

Обадете се днес на 0894 652 292 или се свържете с нас чрез конктакната ни форма.

Очакваме ви!